martedì 19 aprile 2016

Campanie de înregistrare a românilor din Roma pe listele electorale la centrul comercial "La Strada"

Asociatia Românilor din Italia a demarat în urmă cu două săptămâni o campanie de înscriere a cetăţenilor  români din capitala Italiei  pe listele electorale, pentru a putea vota la alegerile administrative di 5 iunie.

Campania se desfăşoară la Centrul Comercial românesc "La Strada", pe Circonvallazione Nomentana 530, lîângă staţia de metrou Tiburtina. 

Voluntarii asociaţiei oferă informaţii despre înscrierea pe listele electorale suplimentare şi transmit cererile de înscriere către Biroul competent din cadrul Primăriei Romei. 

Una din zilele cele mai importante ale campaniei va fi joi, 21 aprilie:

"Joi, începând cu ora 10:00, vom organiza o degustare de produse româneşti la Centrul La Strada. Vom oferi informaţii în legătură cu alegerile de la Roma şi vom pune la dispoziţie formulare pentru înscrierile pe listele electorale. 

Pentru cine doreşte, putem transmite noi documentaţia la Biroul electoral de la Primărie. Cei interesaţi trebuie doar să aibă asupra lor cartea de identitate italiană", ne-a spus Eugen Terteleac, preşedinte ARI, care a lansat un apel către toate asociaţiile din teritoriu să se activeze pentru a informa românii în legătură cu dreptul lor de vot.

Înscrierile vor continua şi în următoarele zile, de la ora 10, în fiecare zi a săptămânii.

IMPORTANT! Ultima zi în care se pot face înscrieri este 26 aprilie. 


Nessun commento:

Posta un commento